Policy

Din integritet är mycket viktig för oss.

Hur vi behandlar våra bilder med information som kan anses innehålla personlig information.

Vi ber alltid om samtycke innan vi använder någon bild, oftast i samband med fotograferingen och ofta både i skriftlig och muntlig form. I mån av möjlighet så frågar vi dessutom en extra gång innan vi använder någon bild på Internet, där en eller flera personer går att identifiera.

Man kan när som helst meddela oss att man inte längre vill ha bilden/bilderna på våra sidor, så tar vi bort dem. Gäller på de sidor som vi är ansvariga över.

Beställda betaljobb kommer vi att radera från våra hårddiskar när de är äldre än 5 år. Vissa bilder raderas direkt efter leverans, exv. ärr-fotografering.

Vi kan dessvärre inte ansvara för om någon annan använder bilden/bilderna och i sådana fall får ni vända Er till dem.

Fotosessioner fotograferade som Konstbilder påverkas inte av GDPR, de får annan behandling, men vi tar givetvis hänsyn till personerna som finns med i dessa bilder. Konstbilder kan även vara beställda betalda bilder och dessa använder inte vi själva någonstans.

Personalfotografering och bilder från liknande fotograferingsuppdrag kommer vi radera från våra hårddiskar, efter en kortare tid och då bilderna är levererade.

Kenneth Isaksson, fotoateljé isaksson.